Op zaterdag 11 juli organiseren wij vanaf 19u30 twee intieme concerten aan de achterkant van het Cultureel Centrum.
Garantie op een fijne, gezellige avond met een drankje in je eigen bubbel!

De toegang tot dit concert is gratis.
Opgelet: plaatsen zijn beperkt!
Klik hier om te reserveren.

We gaan om 19u30 van start met ‘Puur Dries’.
Dries De Vis (Voor de leeuwen, GoGoGo, Familie,…) heeft een passie voor kleinkunst. Luisterliedjes voor het volk die aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes met u worden gedeeld. Akoestisch & puur brengt de bekendste Nederlandstalige klassiekers. Van Louis Neefs tot Will Tura, van Wim Sonneveld tot Stef Bos, van Johan Verminnen tot Zjef Vanuytsel en nog zovele anderen. Een repertoire dat u nostalgisch doet wegdromen!

Nadien volgt Daalman & Isabelle A.
Zij zijn sinds kort een liefdeskoppel. Begin dit jaar namen ze hun eerste single “Jij” op in het wondermooie Parijs. Dat kort hierna de vonken oversloegen werd snel duidelijk. Tijdens corona hebben ze heel wat muziek samen gemaakt. In 1990 werd Isabelle A haar nummer “Hé, Lekker Beest” een grote nummer één-hit die negen maanden in de hitparade bleef staan en platina haalde. Doorheen de jaren heeft zij nog enkele hits gescoord zoals “Ik Weet Wat Ik Wil”. In 2017 nam zij deel aan ‘Liefde voor muziek’.

Maatregelen Corona

Aangezien voor deze activiteit wij ook onderhevig zijn aan de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt!

Het is dan ook nodig om zich vooraf in te schrijven, dit kan je doen via deze weg! We vragen om te reserveren met je gekozen bubbel. Je zit dan gedurende het hele concert samen met de mensen waar je voor gereserveerd hebt. De drankbediening is aan de tafels.

Voor dit evenement volgen wij ook de verdere veiligheidsmaatregelen die zijn opgelegd.

Praktisch

Ingang via Cultureel Centrum Jan Tervaert

Aanvang concerten: 19u30
Deuren openen: 18u30

Graag ten laatste 30 minuten voor aanvang aanwezig zodat we iedereen kunnen begeleiden naar hun tafel.